perjantai 20. heinäkuuta 2012

Viimesiä viedään


 

Siinä se minun rinkkani nyt on, edestä ja takaa. Kirkkaanpunainen, ja kaverin rinkka on kuulemma oranssi (vai oliko se keltainen), et meidän ei ainakaan metsään pitäisi sulautua, meidät näkee jo kaukaa. Kävin tänään tekemässä viimeiset retkiostokset, jos ei lääkkeitä lasketa. Urheilurintsikat minulta vielä uupuivat. Koetettiin niitä katsella sieltä Prismasta ku ruokia haettiin, mut eihän sielt löydy yhtikäs mitään näin pienel naisihmiselle. Kaveri on suunnilleen samankokoinen ku minä, paitsi että ainakin kymmenen senttiä pidempi, joten hänkin jäi tyhjin käsin. Urheiluliikkeessä käytiin sitten Iltausvan kanssa tänään metsästämässä minulle ja löysin XS:t, jotka siltikin olivat mielestäni vielä hiukan liian suuret... mut ostin ne kumminkin, kun tarjouksessa olivat ja tuntuivat nyt kumminkin tarpeeksi hyviltä. Tosin jos luin hintalappua oikein (epäilen vieläkin et luinko) ni alennus oli 3,10 euroo. Ihan huisin suuri >I

On se kumma ku niit ei pienil ihmisil tehdä... ja niiden sijoittelu kaupan hyllyillä on ihan yhtä kumma juttu. Siis pienet ihmiset on valtaosan ajasta lyhyitä myös, eikö niin? Joten eikös olisi loogisinta laittaa pienet koot alimmille hyllyille? Ilmeisesti ei, ne on aina saakeli siellä ylimmällä hyllyllä ja sit tällaset puoltoistmetriset tiitiäiset saa hyppii, kurkotella ja varvistella, jotta niihin yltäis.

Mutta lääkket vielä ja sitten olen valmis menemään. Laktaasientsyymit kävin hakemassa tänään (kun olin eilen ostanut brie juustoa ja halusin päästä syömään sitä ;)), mut enpä tietty muistanu kysellä mitään minulle sopivia pahoinvointilääkkeitä tai antihistamiineja tietenkään. Ruiskun kyllä muistin ostaa. Kissat pitää madottaa laaja-alaisella madotuslääkkeellä ja sitä ei tietenkään saa missään muussa muodossa kuin pillereinä. Meille joku vinkkasi että kannattaa murskata se pilleri veden sekaan ja ruiskulla tuikata se kissojen kurkkuun. Tarvitiin vaan se ruisku, joka ei onneksi paljoo mitään maksanu.

Ensimmäinen satsi annettiin tänään (sitä kirotttua pitää antaa kolmena päivänä). Nepeta pärskäytti kahteen otteeseen puolet suullisestaan kaikkialle muualle, Carlos ravisti viimesen suullisensa mun päälleni ja Ronja otti sen hyvin kiltisti, eikä tippaakaan joutunut hukkaan ladylta. Hieno tyttö (sietää ollakki...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti