torstai 12. heinäkuuta 2012

Peppi Pitkätossu!

Käytiin tänään kesäteatterissa ystävän kanssa katsomassa Peppi Pitkätossu. Saatiin parit liput ihan ilmatteeks ku tän ystävän miesystävä ne onnistu järkkäämään. Aivan mahtavaa, sillä meikäläisellä ei kovin usein ole varaa käydä teatterissa ja minä tykkään käydä teatterissa.

Mut Peppi Pitkätossu oli aivan mahtava! Siitä tuli niin hyvä mieli et leijun vieläkin ja hyräilen tunnaria puolen aikaa ja meinaan tartuttaa sen Iltausvaan (joka ei haluais hyräillä sitä loppuiltaa kuulemma). Se päänäyttelijä teki minust ihan mahtavaa työtä, en oo varmaa ikuna nähny niin hyvää peppiä lavalla. Muutkin näyttelijät oli hyviä mielestäni, mut Pepin oli paras.

Tää oli mahtavaa. Saatiin viel kaiken lisäks kyydit sinne ja takas eli ei tarvinnu ees kävellä. Hiukka vilu tuli jaloille, ku oli vaan sandaletit jalas. Ehkä tää pitää mut hyvällä tuulella myös lauantain yli, kun en sinne kokkojuhliin pääse.

Mut tämä kannattaa käydä katsomassa, jos vaan hiukkaakaan tarvitsee piristystä ja sitä lapsenmielisyyttä löytyy (raha tietty auttaa kans...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti