maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pakkailuja

Nyt on väsynyt Yökkö. En tiedä miten siinä onnistuttiin, mutta tämänpäivän rinkkojen pakkaamisen jälkeen olen täysin naatti. Lähdettiin Iltausvan kanssa, joka oli lupautunut auttamaan ruokien pussittamisessa, retkikaverin tykö jo puolilta päivin ja pääsin vasta puoli yhdeksän maissa kotiin.

Olihan siinä tietty pientä sähläystä, kun pakattiin suurin osa ruoista päiväannoksiksi minigrip pusseihin ja veihän se oman aikansa. Ja minun piti pakata rinkkakin melkein kahteen kertaan, kun ensimmäinen pakkausyritys jätti painon liian alas, joten minä sain kätevästi kulkea etukumarassa. Toinen yritys oli parempi, vaikkei ihan täydellinen, varsinkin kun kaikki hihnat olivat kiinni.

Sitten saatiin lisää sättinkiä, kun todettiin että hei, meiltä loppuu kaurahiutaleet kesken ja kartat pitäisi kopioida... Siitä seurasi tietty reissu kauppaan ja Iltausvan perheen kotiin, josta löytyi kopiokone. Jumoalattoman hidas kylläkin, mutta se teki ihan törkeän hyvää jälkeä. Sen jälkeen pääsimme vihdoin kotiin päin, kaupan kautta tietty. Naukujat tarvii sitä ruokaa.

Ja pakkaaminen ei vielä ole ihan loppu. Joitain unohtuneita tavaroita täytyy vielä napata ja matkakassi pakata, johon tulee vaihtovaatteet matkoja varten ja pientä evästä ja lukemista junaan. Kun nyt vain keksisin mihin ne pakkaisin, kun se minun vihreä suurempi kassini on ehkä hieman isohkon puoleinen, luulen. Olettaen, että edes löydän sen... minulla ei ole mitään muistikuvaa, mihin sen Ahvenanmaan reissun jälkeen tungin.

2 kommenttia:

  1. ookste nyt lähdössä vai hyvää matkaa. Mul on kans tos vieressäni toi kirja Noita joka on yökönlehden ikkunalaudalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdetään vasta torstai illalla, mut ei varmaan nähdä ennen sitä, joten kiitos matkatoivotuksesta:) Se on hyvä kirja, en oo saanu loppuun vielä, mutta tykkään paljon.

      Poista