keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tekniikka, kun se ei toimi... argh!

Piti pistää tästä jo eilen sellainen avautumispostaus, mutta enpä sitten ehtinytkään. Mutta siis... Perjantaina heräsin aamulla siihen, että en pääse nettiin. Ajattelin että netti vain jumittaa niin kuin se joskus tekee ja kävin käynnistämässä modeemin uudelleen. Kolmesti. Ainakin. Ja mitään ei tapahdu. No soitto tekniseen tukeen tietenkin, varsinkin kun rupesin itsekin jos katselemaan että nyt ei ole kaikki kunnossa, kun kaikki valot eivät modeemissa pala.

Pouhelimessa sitä sitten vähän aikaa selviteltiin ja sanoivat että käypäs hakemassa liikkeestä lainamodeemi, jotta saadaan selville onko vika modeemissa vai heidän päässään. Ja stana niillä mitään lainamodeemeja siellä ole. Jouduin lopulta ostamaan 89 euron modeemin sitä varten että saan testata, toimiiko se vain ei. No, ei toiminut. Soitto takaisin ja kertoivat että yrittävät saada asentajan katsomaan asiaa jo samana päivänä. Eivät saaneet.

Asentaja tuli maanantaina aamulla samaan syssyyn ku meikäläisen piti syöksyä ulos ovesta yllätys vuoroa tekemään. Eilen asentaja tuli uudestaan käymään ja homma selvisi vihdoinkin. Vika ei ollut meidän päässä, eikä heidän päässään, eikä edes kaapelilinjassa täältä sinne jonnekin. Se vika oli jossain sisärakenteissa (tiä sit mitä se meinas...). Mutta se saatiin korjattua ja oltiin Iltausvan kanssa aivan yläilmois, ku saattin netti takas.

Ainoo ärsyttävä puoli: sitä saakutan modeemia ei voinutkaan palauttaa. Silloin kun sen ostin, aattelin että se on ihan okei, kun minulle kerrotiin että kyllä sen voi palauttaa myöhemmin. Ilmesesti joku oli ymmärtänyt jotain väärin, tai minä ymmärsin jotain väärin. No, nyt meillä roikkuu yksi täysin tuliterä ja täysin turha modeemi varalla, jos toi vanha kosahtaa. Helkkari mikä sähläys taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti