maanantai 23. heinäkuuta 2012

Leffapäivä

Kävin tänään leffassa yhden kaverin kanssa. Kävimme katsomassa uusimman Batmanin, The Dark Knight Rises. Ja oli muuten ihan helkkarin hyvä leffa. Christian Bale on tosi hyvä Batman/Bruce Waynena ja Anne Hathaway on aivan mahtava Kissanainen. Kissanaista mä oikeastaan kaikkein eniten odotin leffalta. Enkä pettynyt :D

Jossain arvostelussa oli sanottu että tää uusin Batman olisi huumorintajuton, ja joo, olihan se vakava leffa ja synkkä tunnelmaltaan, mut kyl mä sain naureskella aina välillä. Parissa kohtaa päädyin kyllä niiskuttelemaankin ihan kunnolla. Tappelukohtauksetkaan ei ollu liian pitkiä, jos ei lasketa niitä paria Batmanin ja Banen välillä eikä nekään nyt mitään loputtoman pitkiä ollut.

Minä tykkäsin ja Iltausvakin sanoi että hänen pitäisi varmaan jossain vaihees kattoo se ku hän haluu nähdä Kissanaisen ^.^ Päädyn varmaan jossain vaihees ostamaan nää leffahyllyyn... Mut leffoiks tehdyistä sarjiksista nää Christopher Nolanin Batmanit on varmaan yksii parhaimmista ikinä.

Nii, ja kissat on kaikki saatu madotettua (vihdoinkin), eilen oli viimeinen satsi. Ne oli tainnu hokata kahdesta edellisestä päivästä mistä oli kyse, ku Ronjankin kanssa oli hankaluuksia, saatikka sitten Carloksen tai Nepen. Mut se on nyt ohi, ellei kuuria tarvii uusia... Muuten seuraava operaatio on sitten Ronjan kylpy. Siitä tuleekin varmaan kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti