tiistai 3. heinäkuuta 2012

Guasseilla

Tuli tänään vietettyä hieman rauhallisempaa päivää ja teinpä tuossa sitten pienen harjoitustyön, kun sille päälle satuin ja kaunis ladymme Ronja minun mielessäni pyöri.
 
  
Ronja mökillä käynnin yhteydessä otti ja karkasi Kustavin saarille. Siitä rupeaa pikku hiljaa olemaan kuukauden verran kun tämä tapahtui, eikä vielä ole mitään kuulunut. Joten voinee sanoa että olemme hieman huolissamme, saalistajista enimmäkseen, joita saarella jolla kisu otti hatkat ei kuulemma ole (jollei lasketa merikotkia, jotka eivät tosin usein saalistaan metsäisiltä saarilta nappaa). Ronja on entinen ulkokissa, joten hänen pitäisi olla oikein kykeneväinen huolehtimaan itsestään ainakin kesän loppuun. Ja talvellakin, en nyt muista kenen kanssa tästä puhelin, mutta eräs ystävämme oli sitä mieltä että Ronja ei paleltuisi, puoliksi norjalainen kun on. Ruoka onkin sitten se ongelma talvella... Mutta minä olen optimisti ja aion pitää toivoa yllä mahdollisimman pitkään.

Työ on tehty guassiväreillä, joka oli syyni "harjoitustyöhön". En ole kovin kauaa guassivärejä omistanut ja tämä on ensimmäinen oikea kunnon kokeilu, jonka niiden kanssa olen tehnyt. Ja hyvinhän tuo näytti sujuvan ja työstäkin tuli mielestäni hyvä (vaikka tuo itsepäinen itsekritiikki jossain pääni takaosissa yrittää saada sanaa väliin). R:stäkin tuli lähes täydellinen, jonkinlainen roomalaisen ja unsiaalin R:n välimuoto sanoisin...

Toivottavasti Ronjalla on kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti