keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lisää guasseja



Guassivärien kanssa nyhrääminen jatkuu, tällä kertaa T -kirjaimella. R onnitstui mielestäni hienommin, mutta pidän tästäkin ihan hirmuisesti.


Kirjain olisi voinut mielestäni olla hieman vaaleampaa harmaata. Mietin muitakin värejä, mutta ne eivät oikein tuntuneet istuvan kuvaan. Vaikka tämä onkin kirjaimelle tarkoitettu kuva, pääosa menee kyllä tällä kertaa hirvelle.


Ainakin Iltausvan mukaan kuvaan tuli "taianomaista ja utuista" tunnelmaa, vähän niin kuin taikametsässä. Mikä olikin tarkoitukseni, tuo hirvi ei missään nimessä ole tarkoitettu kovinkaan todenmukaiseksi. Mittasuhteet tuntuvat olevan väärät jostain kohtaa, mutten oikein ole varma mistä. Se voisi olla pää, mutta se ei näytä liian isolta tai pieneltä minusta. Ehkä se on sitten kaula tai rintakehä...


Mutta, joka tapauksessa, minä pidän tästäkin :)

Meidän valtava kirjahylly kasvoi taas parin hyllykön verran. Iltausva sai tutulta lisää harkkoja ja meillä oli yksi hyllylauta vielä jäljellä jostain, joten hyllyn jatkamiseen ei tarvittu muuta kuin toinen hylly. Jonka kävin tänään levottomuuksissani hakemassa K-Raudasta. Piti ottaa leviämpi, mutta tietenkään tuomoista ei löytynyt, joten mentiin kapeammalla.

Siitä tuli saman korkuinen kuin ikkunalauta (melkein) ja kasveja täyteen tuo varmaan päätyy. Nytkin käytin tilaisuuden hyväkseni ja laitoin peikonlehtipistokkaani sille heti, tosin jouduin köyttämään ne varmuuden vuoksi pylvääseen kiinni siltä varalta että kissat keksisivät jotain...

Siitä tuli hieno. Nyt kun päästäisiin eroon kissanpissalta haisevasta nahkasohvastamme, olisin oikein tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti