sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Nyhräilyjä

Sitä on taas tullut vähän nyhräiltyä. Ja eilinen oli sitten tyhmä päivä, by the way. Kokkobileiden sijaan ku siellä töissä piti käydä, ni olis sitten voinut olle edes kunnon vuoro. Mut ei. Mulle ilmoitettiin neljä tuntia ennen vuoron päättymistä et me ei tarvita sua enää, tääl on nii hiljaista. Mene kotiin vaan. Saakeli. Se oli lauantai ilta, joka olis jatkunut sunnuntaiyön puolelle. Siit olis saanut aika mukavat rahat...

Mut siis, mun nyhräämiset. (Ja ei ne kuulemma kokkoa ollu päässy polttamaan, tuuli liikaa, mut hauskaa niil silti oli kuuleman mukaan)













Sain mun toisen vahataulukokeilun valmiiks. Kaiversin syvennyksen mehiläisvahalle matalammaks, ku ensmäises yritykses ja testailin uusia kuvioita polttopiirtimelläni. Matalampi syvennys riittää näköjään oikein hyvin. Mut haluisin silti ohkaisempaa lautaa. Toi on varmaan yli sentin paksusta, ja jos sattuisin haluamaan tehdä sellasen kirjatyylisen vahataulun, ni toi ei toimis ollenkaan. Tältä kappaleelta puuttuu vielä stylus, mut sen tekemiseen ei mee kauan.

Bloggerin logiikkaa stana, tää kuva ei pysynyt oikein päin kuten yläpuolella... >I
Ja sitten kokeilin hieman luun kanssa. Päätin vihdoin kokeilla miten sen kanssa sujui ostettuani luita keskikaikaisilta markkinoilta. Mielenkiintoista oli ja tuommoisen sain aikaiseksi. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin, että siitä tulee pariton korvakoru :) Ihan söpö siitä ensiyrittämäksi tuli. Oli se suht hyödytön eilisilta sitte edes jollain tavalla tuottelias. Tosin en mä tätä yhden illan aikana tehny. Sain sen tänään loppuun ;)

Ja lady Ronja tuli tänään vihdoin kotiin. Hiukka laihan näköinen, mutta oikein hyvässä kunnossa (jos ei punkkeja lasketa...). Mulle vaan huudettiin ja sitten mentiin sängyn alle mököttämään, ilmeisesti se että päästin ladyn vihatusta kuljetuskopasta suljettuun huoneeseen, jossa on ruoka- ja vesikuppi, ja kissanhiekkalaatikko on tosi ilkeää... Iltausva sen sijaan sai tervetulotoivotukseksi kehräyksiä ja puskemisia. Mutta Iltausvan tyttö Ronja onkin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti