sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kissojen nukkumapaikat ja -asennot... osa 2

Päivän sana on nukkuminen. Minä nukahdin eilen illalla uusien migreenilääkkeiden kanssa jo kymmenen jälkeen, Yökkö -paran raataessa vielä iltavuorossa. Aamulla sitten kuuden jälkeen soi puhelin: poikaystäväni tuli yllätysvierailulle. Hän painui samantien nukkumaan, koko yön valvottuaan. Yötyöläiset. Minä en tietenkään enää saanut unta (ja se perhanan migreeni ei talttunut kolmiolääkkeellä O.o) joten jämähdin tietysti koneelle kahvikupin kanssa. Jotenkin tuntuu että jahka poikkis herää niin minä painun päikkäreille ^.^ Onneksi ihmisten lisäksi myös kissat nukkuvat paljon, aiheutuu vähemmän tuhoa irtaimistolle ja ihmisten nukkuminen myös helpottuu aika oleellisesti :D

Löydätkö kaikki kissat?

Näin ahdistunut Lady on kotiinpaluusta...


Uninen Lady havahtui kesken unien salakuvailuun <3
Uusi lempipaikka on kirjahyllyssä. Huomatkaa sojottava etutassu, Ronjalla on yleensä tapana nukkua etujalat johonkin suuntaan ojennettuina.

Paljonko pehmusteita yksi pieni kissa tarvitsee? Vähintään laskostetun päiväpeiton ja täkin (huom! vastapestyinä ja ulkona tuuletettuina tietysti.)



Melkein siskonpedissä. Ja todistusaineistoa siitä että Usvan väitetty käsityöfriikkiys ei ole ihan pelkkää puhetta, vaikka blogista (toistaiseksi!) käsityöpäivitykset uupuvatkin.
Kaverukset <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti