perjantai 27. heinäkuuta 2012

Mansikoita ja saviastioita


Meillä saadaan tänä iltana Pakanakodossa mansikoita kermavaahdon kera iltapalaksi :D Oltiin kaverin luona käymässä ja torilla kun kuljettiin kerättiin hilumme kokoon ja saatiin ostettua litra mansikoita. Myyjä oli ihana ja antoi ne meille viiden sentin alennuksella, ku sen verran jäi uupumaan.

Kaverin luona käytiin, kun hänen piti päästä saviastioista eroon. Hänen vanhempansa olivat kuulemma heittämässä niitä pois, siis täysin hyvännäköisiä ja -kuntoisia astioita. Keskiaikahörhöilyyn ainakaan kaikista ei ole, mutta larppeihin ne käyvät vallan mainiosti. Vähänkin enemmän kuppeja kun oltais saatu, oltais melkein voitu pistää kahvila pystyyn.

Saatiin isohko kannu (jossa kaksi nokkaa!), kuusi kahvi- ja teekuppia, kolme minikulhoa, kaksi vähän suurempaa kulhoa, pikkukannu, pari kolme purnukkaa, lautanen ja minikannu (roikkuu ison kannun nokassa).

Astiat pääsivät kunniapaikalle olohuoneen kirjahyllyyn. Muualla ei ollut tilaa ja se on ihan suloisen näköinen. Nyt vain katsotaan kuka kissoista uskaltaa teilata tuon hyllyn (Carlos se tuskin tulee olemaan, se katti osaa kulkea ruokapöydällä juhlakatteen seassa lähestulkoon mitään hipaisemattakaan).

Tänään mennäänkin sitten aikaisin nukkumaan, huomenna on aikainen herätys. Kuudelta varmaan jo että ehtii laittautua Ropeconiin. Kyyti tulee jo puoli kahdeksalta. Saa nähdä miten minun laitani on, kun valmis asukokonaisuuteni kosahti, kun huomasin että leveät, ruskeat housuni olivatkin pyykissä. Pahus vieköön... Mitäs helkkaria minä nyt päälleni laitan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti