tiistai 16. huhtikuuta 2013

Jonottaminen

Jäi näemmä eilinen kuva ottamatta ja laittamatta tänne. Mutta, saanpa siitä sitten hyvän tekosyyn pistää tänne uuden kummallisuuden. Jonottamisesta.

Kahvilasta oli maissi loppu, niillä on tarjolla hiukka muutakin ku vaan vähän kahvia ja muutama kämänen voileipä, joten meikäläistä pyydettiin juoksemaan lähikauppaan ja ostamaan pari purkkia maissia. No, minähän menin, ja on muuten ihan mahtava ilma tänään. Aurinko paistaa, ja on lämmin... tuulee vaan niin pirusti et meinaan mukaan lähteä aina ajoittain.

Mut siis, kaupassa. Kävin nappaamassa ne maissit ja marssin kassalle ja jäin hetkeksi katsomaan että kummalle kassalle kannattaa mennä, jotta että pääsisin nopeammin takaisin kahvilaan. Sitten yksi vanha rouva, jolla oli ihan valtava määrä tavaraa, huikkas mulle, et mene vaan tästä välistä jos sulla on kiire.

Sanotaanko, että olin hiukka häkeltyny...

Ja kahvilan omistaja oli häkeltynyt siitä, että mä olin häkeltyny...

2 kommenttia:

  1. Tässä oli sit esimerkki kulttuurien törmäyksestä, ei meil vaan tuollaista kohteliaisuutta osoiteta :/. Joten ei ihme, et sä olit häkeltynyt ja muut oli häkeltynyt sun häkeltymisestä :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meinasin melkeen saada slaagin siihen paikkaan. Mut hyvä mieli siitä kyllä tuli :D

      Poista