perjantai 24. elokuuta 2012

Ruissalossa tänään

Ei me siel kasvitieteellisessä sit käyty. Tietenkään. Mut muuten oli ihan mukava päivä kulttuuri- ja elämysmatkailun kurssilla, tosin 13-15 kilsan pyöräily ennen lounasta sinne oli hiukka raskas. Rupes siinä loppumatkan aikana tuleen hieman epätoivoinen olo, et eikö tää tie s-tana ikinä vie perille. Kylhän se sit lopulta vei, mut oli hiukka nääntyny olo sen jälkeen. Ja mä menin ja kaaduin  yhdes ylämäes ja rikoin housuni. Ensimmäinen reaktio ("EI (suuri kirosanatulva)! Nää oli yhet mu lempparestani!") kesti noin minuutin. Sit mun aivan mahtavan, ihana mieleni rupes miettimään miten korjata tää hirvee vastoinkäyminen :D Mä sitten rakastan mieltäni joskus.

Reikä tuli suoraan polven kohdalle :/
Ihanat housuni.
Päätin lopulta, että näit vois tuunata leikkaamalla reikiintyneen lahkeen reiän yläpuolelta kokonaan pois, eli noin polven korkeudelta, ja sitten korvata tää lahje toisesta kankaasta tai materiaalista valmistetusta lahkeella. Vaikka esimerkiksi nahasta tehty lahje vois olla aika siisti. Tosin se saattais hankaloittaa housujen puhtaanapitoa... nahkaa kun ei tietääkseni pesukoneella pestä... Ehkä siit vois tehdä irrotettavan nahkalahkeen! %)

No, mut siis, päästiin Ruissalon kylpylässä kierrokselle hotelliin. Hotellinjohtaja itse oli kertomassa meille heidän hotellistaan ja me saatiin nähdä heiän minisviitti (joka oli muuten aika hieno) ja standardplus -huone. Ja saatiin nopeesti vilkaista kokoushuoneita ja uimalaa pohjakerroksessa sekä ravintolaa ensimmäisessä kerroksessa. Se vaikutti ihan mukavalta paikalta ja siel olis aika kauniit maisemat työpaikalla. Se vois myös olla aika kiva harjoittelupaikka.

Näkymää rannalta Saaronniemessä.
Hotellin jälkeen käytiin piknikillä Saaronniemessä. Paistettiin makkaroi ja maissei avotulella ja syötiin salaattia ja juotiiin mehua. Jälkkäriksi saattiin pullaa ja kahvia, tosin koska Yökkö ei juo kahvia, niin mehulla mentiin. Sen jälkeen olisi ollut alunperin suunnitelmissa kasvitieteellinen, mutta se sitten jäi väliin, koska muu luokka pyysi piknikin alussa että voisiko sen jättää johonkin toiseen kertaan. Minä vain olisin kaikkein mieluiten mennyt sinne tänään :(

Mutta opettajamme sanoi, että se voisi olla ohjelma seuraavalle pitkälle päivälle. Eli pääsen minä sinne sitten jossain vaiheessa. Hieman mietin päivän päätteksi, kun oltiin lähdössä kotiin piknikin jälkeen, että pitäisikö silti mennä käymään, mutta sitten ajattelin sitä 13-15 kilsaa, mikä piti ajaa takaisin kotiin ja totesin, et anti olla. Mennään sit toisella kertaa. Ja silloin pitäisi olla taas rahaa, niin voi mennä bussilla ;)

Nepen silmä näyttää jo hurjasti paremmalta, eikä tippoja ole annettu kuin vasta pari päivää. Mutta lääkäri olikin kuulemma sanonut, että silmän pitäisi näyttää paremmalta nopeasti, jo ensimmäisenä päivänä, mitä se olikin tehnyt, mutta minä olin ajatellut vain näkeväni harhoja. Ja edelleen neiti ottaa lääkkeet hyvin kauniisti, hieman valitetaan, mutta muuten ollaan oikein kauniisti :)

Testasin muuten uudet pitsikäsineeni tänään. Ovat oikein mukavat ja huolettomat pitää. Tosin tuli taas kotiin lähtiessä mieleen, että jos joku nyt näkisi minut, pumppaamassa ilmaa polkupyörän pyörään pitsikäsineet käsissä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti