lauantai 3. tammikuuta 2015

Yhdessä

Kokoonnuttiin perheen kanssa tänään vasta meidän vuotuiselle Yule-aterialle. Kiitos kaikkien töiden (siis minun, muilla on lomat meneillään :3 ) ja muiden menojen, pääsimme itse asiaan vasta nyt tammikuun puolella. Ihan pienellä porukalla ollaan aina, vain minä, äiti, sisko ja siskon poikaystävä ja päivän teemana on syödä ja viettää aikaa yhdessä ja jakaa mahdolliset lahjat, jos sellaisia on inspiroitu haalimaan/tekemään.

Tänä vuonna meikäläinen toimi pääasiallisena joulupukkina :P Siskon lahja äidille oli vielä, edelleen, matkalla. Taitaa siskolla olla jokseenkin tulikivenkatkuisia ajatuksia tavarantoimittajien toimitusajoista, varsinkin kun lahjan piti olla perillä jo ennen jouluviikkoa.

Omat lahjat olivat onnistuneet hyvin ^.^ Äiti sai lempikirjasarjansa kolme ensimmäistä osaa ja vähän shampoota ja saippuaa, siskolle olin koonnut sekametelisopan; jossa oli vähän kaikenlaista maalauksesta villasukkiin ja siskon poikaystävälle annoin aikaisemmin tänne postaamani himmelin, jota en ollut saanut pakattua niin hyvin kuin olin yrittänyt. Himmelin alimmat helmet olivat matkan aikana pudonneet langan katkettua.

Ja tuli sitten myös ensimmäistä kertaa elämässäni ylensyötyä o.O Äidin jälkiruoassa oli salakavalan aineena vähän puuroriisiä ja ilmeisesti vatsallani oli mykkäkoulu meneillään, kun ei se ilmoitellut olostaan edes pääruoan aikaan ja sitten kun oli jälkiruokaa syöty, niin tulikin hieman huono olo. Ainoa miinuspuoli päivässä.

Muuten todella kiva. Eikä migreenikään ole tänään vaivannut (kop kop kop)

:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti