keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kulttuuri

Mitäs kulttuuria sitä onkaan viime aikoina tullut harrastettua? Ei hirveästi mitään, kiitos migreenin väsyttävän voiman vaikka viime aikoina olo onkin tuntunut paremmalta. Elokuvissa on jaksanut käydä sentään.

Joulun alla käytiin siskon kanssa jokajouluisella leffareissulla katsomassa viimeinen Hobitti -leffa. Tykättiin että oli ihan ok, vaikka se vaatikin sellaisen aivot-narikkaan -lähestymisen. Eräs toinen kaveri tiivisti leffan aika mainiosti. Puoli tuntia juonta, kaksi tuntia mättöä.

Sitten käytiin uudenvuoden alla kaverin kanssa katsomassa Exodus. Olin saanut siskolta kaksi ilmaislippua elokuviin ja toinen piti käyttää ennen vuoden loppua. Exodus oli kyllä hieno leffa katsoa, mutta siinä kyllä hypähdeltiin kohtauksesta toiseen ajoittain hämmentävästi ja kaveri joka tunsi tarinan hieman minua paremmin (meikäläisen tuntemus tarinasta nojautuu pääasiassa Egyptin prinssi -animaatioon) oli sitä mieltä että homma ei nyt ihan niin mennyt kuin leffassa. Mutta kyllä sen ilmaislipulla katsoi ja Christian Bale on hyvä näyttelijä.



Ja seuraavaksi ollaan menossa kavereiden kanssa katsomaan Taken 3. Hieman kyllä kohottelin kulmiani kun kuulin että niistä on kolmaskin leffa tulossa ja pakostakin mietin että kenet ne nyt tällä kertaa kaappaavat. Ilmeisesti lähtökohta on tällä kertaa kuitenkin se, että päähenkilö lavastetaan ex-vaimonsa murhasta. Ja joutuu suojelemaan tytärtään siinä sivussa. 

Taken 3 (2014) PosterOlen aikaisemmista Taken -leffoista tykännyt, varsinkin kun päähenkilöä näyttelee Liam Neeson ^.^ Joten jolleivät ne nyt ole menneet mitään sössimään tässä välissä, niin uskoisin pitäväni myös tästä kolmosleffasta. Niillä odotuksilla ainakin leffaan olen menossa. 
Ja paljon kivoja leffoja muutenkin tulossa, jotka haluan käydä katsomassa. Uusin Avengers täytyy nähdä, Big Game kuulosti hauskalta, neljäs osa Jurassiciin, Big Eyes, Nouseva Jupiter vaikutti ihan viihdyttävältä ja Mortdecai; koska Johnny Depp :P Ja ensi jouluna meidän joululeffaksemme siskon kanssa taitaa tulla uusin Star Wars.

Kissapäivitys: Nula suhtautuu edelleen epäluuloisesti uuteen tulokkaaseen :3 Nyt molemmat ovat kuitenkin sammuneet hetkeksi aamupäivän sähläilyn uuvuttamina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti