tiistai 13. tammikuuta 2015

Hyvyys - eli siis uusi kissa

Nula saa kaverin! Minulla on koko ajan ollut suunnitelmissa etsiä Nulalle uusi kaveri sen jälkeen kun Nepeta meni. Tietysti siinä kului ensin hieman aikaa totuttautua siihen ettei Nepetaa enää ollut ja sitten meni oma aikansa löytää kyseinen kaveri. Yllättävän hankalaa löytää kissaa Turun alueelta, kun koitin ensin katsella netissä kisuja hoitoeläinsivustoilta.

Turun eläinhoitolasta sellainen kuitenkin löytyi, kun kävin työkaverin kanssa uudenvuodenaattona siellä katselemassa. Vuoden vanha kolli, harmaa ja valkosukkainen, pyöri ja hyöri ja naukui siellä niin pontevasti ettei siihen voinut olla ihastumatta. Pää puski heti kun meni tarpeeksi lähelle.

Tänään uusi kisu tuli sitten kotiin. Ne eivät eläinhoitolasta anna niitä eläimiä heti mukaan, vaan ne varataan ja haetaan sitten kun ne on rokotettu, leikattu (jos tarve) ja niille on laitettu tunnistustatuointi. Usva ja Usvan poikaystävä olivat ihania ja antoivat kyydin ^.^ Takaisinmatkalla ei meinattu löytää takaisin kotiin :P Jouduttiin parit uukkarit tekemään ennen kuin päästiin kotiin asti.


Ja tässä onkin sitten Keiki :) Ihme kun on yhtään mukiinmenevää kuvaa saanut otettua. Nuorukainen ei meinaa pysyä paikoillaan sitten millään. Ja seuraa Nulaa kuin hai laivaa. Keiki tekisi oikein mielellään tuttavuutta, mutta Nula on vielä hieman epäileväisellä tuulella. Joten Keiki tutkii kämppää ja käy aina välillä tarkistamassa että joko jo. 


Kierrellään ja kaarrellaan oikein kunnolla. Tappelua ei olla kuitenkaan saatu aikaiseksi, mikä on positiivista. Uskalsin jopa jättää kisut hetkeksi kaksistaan kun käväsin pesutuvalla heittämässä kantokopan osia ja pyyhkeitä pesukoneeseen. Keikillä sattui vahinko kun ajettiin kotiin.

Hieman tumma kuva.
Kiva paikka Keikille tuntuu olevan meikäläisen uusi sohvapöytä :) Sain sen joululahjaksi kaverilta, joka teki sen itse. Oma itse tehty joulukortti tuntui kovin riittämättömältä sen rinnalla. Mutta uusi kissa on ihana ja suloinen ja toivon mukaan Nula huolii Keikin talon asukiksi ennen pitkää. Ei olisi kivaa jos tarvitsisi palauttaa Keiki eläinhoitolaan koska Nula ei huoli toisesta.

Anyways uusi kissa sopii mielestäni oikein hyvin päivän sanaan :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti