sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lattari

Studioalbumin Laundry Service kansikuvaShakira tulee ensinnä mieleen. Shakira oli ensimmäisiä artisteja, johon nuorena tykästyin ja jotka on pysyneet suht pidettyinä vielä nykyäänkin, vaikka nykyään tuleekin kuunneltua näitä vain radiosta. Tosin meikäläisen cd-levyjen joukosta taitaa edelleen löytyä yksi Shakiran levy, joka oli myös ensimmäisiä cd-levyjä joita siskon kanssa ostettiin.

Shania Twain oli toinen suosikki, josta tykkään edelleen vaikken levyjä olekaan ostanut pitkiin aikoihin ja Celine Dion olikin vähän enemmän pidetty, cd:tä löytyy jo joku kaksi tai kolme, ehkä neljäkin. Pitäisi varmaan käydä ne läpi jossain vaiheessa ja vilkuilla hieman mitä pitää ja mitä laittaa eteen päin.

Suurin osa musiikkimausta on kuitenkin tuota instrumentaalista ja kelttiläistä ja Gregoriania. Kompastuin joskus viime vuonna, tai ehkä aikaisemminkin, sellaseen musiikkituotantoyhtiöön kuin Two Steps from Hell ja olen ihan rakastunut niiden musiikkeihin. Käytännöllisesti katsoen pelkkää instrumentaalista trailerimusiikkia ja niillä on sitä paljon o.O Youtubessa pyörii joitain samantyyppisiä musiikintekijöitä, mutta kaikilla ei ole levyjä myytävänä. Mikä on sääli vaikka saa niitä sentään Youtubessa kuunneltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti