sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tarina päivässä: verkko

Verkko. Verkostoituminen. Bloggaaminen. Sosiaalinen media. Sosiaalisuus. Ystävät. Sukulaiset. Turvaverkosto.

Verkostomarkkinointi. Poikaystävän äiti on tällaiseen toimintaan hurahtanut. Minä olen vielä säästynyt palopuheilta ja värväämisyrityksiltä toistaiseksi, mutta eiköhän asiantila ajan kanssa muutu. Valitettavasti. 

Itselläni on kokemusta verkostomarkkinoinnista yksien järjestämieni tubberwarekutsujen verran. Niistä jäi erittäin ikävä maku suuhun; kutsujen jälkeen myyjä kertoi minulle puhelimessa "kutsujen epäonnistuneen" (hän ei saanut mitään myytyä) ja että seuraavia kutsuja varten minun pitäisi valita paremmat asiakkaat ja mainostaa tuotteita heille etukäteen. Ei tullut seuraavia kutsuja. Näillä epäonnistuneilla kutsuilla vierailla oli mukavaa ja leipomani suklaapiirakka oli menestys. Ikävä puoli kutsuissa oli myyjä, joka tuli myöhässä, oli pukeutunut rikkinäisiin vaatteisiin eikä osannut ollenkaan myydä / esitellä tuotteitaan. Tätini kertoi kutsujen jälkeen tulleensa paikalle ajatellen tarvitsevansa uusia kippoja, mutta myyjän nähtyään ja mainospuheita kuunneltuaan hän päättikin leikkiä kissanpennun (Carlon oli silloin vielä pentu) kanssa. Mikäs siinä sitten.

Ensimmäisenä sanaa verkko pohtiessani ajattelin yhtä ikuisuusprojektia, virkattua tunikaa. Koskakohan mahtaisin tuotakaan saada valmiiksi saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti