sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ahvenanmaa, day 3

Kuollu ja väsynyt taas, mutta kivaa on ollut. Meillä oli tänään iltavuoro, joten aamulla sai ihanasti nukkua pitkään (eli siis siihen yhdeksään saakka...). Ja päivä kului enimmäkseen laiskotellessa, paitsi että käväisin lounaalla hesessä ja ostin samalla sen sanakirjan. Mitään muuta en sitten ostakaan, ainakaan itselleni (jos ei lasketa sitä 2.20 hiusharjaa joka tarttui mukaan samalla reissulla). Se pieni taskusanakirja makso about 25 euroo! Auts! Mut se on helpompi pitää mukana kuin se iso jättiläinen joka minulla on kotona. Katsotaan nyt maanantaina onko enää rahaan mihinkään muuhun.

Ravintolassa meillä oli eri porukka ohjaamassa kuin eilen, mutta mukavia hekin. Ja yksi heistä puhuu suomea :) Joten hän sai hiukkasen käännöshommia siinä ohella. Asiakkaine oli tänään joku törkeän iso kuororyhmä, joka oli varannut koko salin itselleen. Heitä hoidettiin sitten koko ilta. Kolme ruokalajia, alku- ja jälki/loppudrinkkeineen (ja mekin saimme syödä taas kahteen kertaan vuoron aikana). Mun jalat kuolee. Mutta mukavia ihmisiä hekin ja sain yrittää ihan rauhassa ensin ruotsiksi ja sitten minulle kerrottiin ystävällisesti, jos en ollut tullut ymmärretyksi, että voin puhua englantiakin. Ja sitten saimme illan päätteksi kyydin hotellille. Hovimestari ajoi meidät kahdessa satsissa.

Enempää ei tänään ole höpöttämistä, mutta huomenna (siis oikeastaan tänään, mutta no...) kenties. Meillä on vapaata ja menemme katsomaan kongressikeskusta ja jotkut koulun porukoista vievät meidät katsomaan joitain nähtävyyksiä. Ja mä ainakin odotan sitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti