maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ahvenanmaa, day 5

Tänään oli rauhallinen päivä. Ja yllättävän lyhyt. Meillä oli vuoro aamukahdeksasta puoli kahteen ja pääsimme vielä aikaisemmin kuin oli tarkoitus. Opiskelijaravintola on auki vain perjantaina ja lauantaina illalla, joten se saattoi vaikuttaa asiaan, varsinkin kun asiakkaina oli vain muutama pöydällinen opiskelijoita (mukaan lukien me itse kahdessa vuorossa) ja opettajat. Ja minä päädyin esittelemään päivän menun koulun vahtimestarille... jaiks!

Mutta hyvin se meni. Kuulemma. Ja lounaan lisäksi meillä ei sitten ollutkaan muuta tekemisät kuin askarrella nimilaput huomisen pääsiäisbuffetin ruoille ja järjestää salin pöydät ja tuolit paikoilleen. Kokit jäivät kuuleman mukaan johonkin kolmeen saakka vielä riehumaan keittiössä.

Kun me sitten pääsimme niin aikaisin, niin käytin tilaisuuden hyväkseni ja kävin tekemässä viime hetken ostokset, löysin parille ihmiselle kivat tuliaiset (Iltausvalle ihan törkeästi kaikennäköistä keittiö kamaa, mutta hintaluokka nousi siinä kohtaa sen verran korkeaksi että ne piti valitettavasti jättää välistä :( ). Loput joutuvat tyytymään makeaan ;)

Ja minnen kyllä ole samaa mieltä enää siitä että Ahvenanmaalla olisi halvempaa kuin mantereella (tai sitten se johtuu minun koyhästä opiskelijavaroistani), mutta ruoka ei ainakaan ole täällä sen halvempaa kuin kotonakaan. Kävin ostamassa itselleni ruokakaupasta, tuossa hotellia vastapäätä on K-minimarket, pienen salaatin, jossa ei ollut hintalappua. Ajattelin että sen hinta olisi pyörinyt ehkä jossain neljän euron paikkeilla ja kun minun ei tehnyt mieli heseruokaa niin menin ja ostin sen. Se maksoi yli kuus(!) euroa... Perhana. No pakko sitä nyt jotain oli illalla syödä, joten se lähti kumminkin mukaan.

Ja huomenna onkin sitten taas aikainen herätys kahdeksaksi koululle. Me ollaan hoitamassa pääsiäisbuffetia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti