keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ahvenanmaa, day 6 ja kotiin

Vähän myöhäinen päivitys, mutta eipä tuo varmaankaa haittaa :) Eli eilen oli viimeinen päivämme Maarianhaminassa. Meillä oli taas aikainen herätys, kahdeksalta piti olla koululla ja kamppeet piti pakata jo valmiiksi. Minun ja huonetoverini kamat oli pakattu jo edellisenä iltana viimeistä vaille. Aamulla vain viimeiset tavarat kassiin ja kassi säilytykseen. Meitä oli niin paljon että saimme konferennsihuoneen tavaroillemme.

Aamupäivä ja lounas opiskeluravintolassa olivat ihan rauhallliset. Me liinoitettiin, katettiin ja koristeltiin sali, tai no koristukset rojahtivat taas minun niskaani kun porukka kysyttäessä ilmoitti että Yökönlehti osaa! Ja loppujen lopuksi se oli ihan yksi ja se sama olisinko koristellut ollenkaan kun puolet koristeista purettiin ruokien tieltä buffetpöydässä. Saimme myös pienen ruotsin tunnin eilisteltä hovimestarilta.

Ruokaa saimme syödä buffetpöydästä, kaikkia kivoja pääsiäisherkkuja jälkkäriksi, tosin meikä jätti mämmin välistä. Yhdeltä taksit tulivat hakemaan meitä koululta ja käväisimme hotellin kautta hakemassa matkatavaramme mukaan. Terminaalissa saimme sitten odottaa vajaa tunnin että pääsimme laivaan. Siellä oli yksi todella suloinen kissa, joka oli pyörinyt terminaalin ulkopuolella ja joka käveli yhdessä vaiheessa ihan pokkana liukuovista sisään. Tosi kaunis ja kiltti kissa, tuli hiukan Carlos mieleen paitsi että se ei yrittänyt vetää silittäjää kuonoon heti ku hiukanki ärsyyntyi. Tää ei itte asiassa vaikuttanut kovin ärsyynyneeltä ollenkaan.

Laivamatka oli hiukka pitkäveteinen. Olisin kaivannut jotain lukemista, mutta oli lukenut kirjan, jonka otin matkalle mukaan jo sunnuntaina loppuun. Joten käväisin tax freessä ostamassa itselleni pienen tölkin kokista ja menin kahvilaan tuijottamaan ikkunasta ulos ja yrittämään kokistölkin riittämistä loppumatkan ajan. Se riitti ehkä hiukka yli puolet. Jossain vaiheessa porukkamme neljä ykkösluokkalaista tulivat hengailemaan ja syömään pöytäni ääreen ja pelasimme melkein koko loppumatkan korttia. Lopuksi haamuilimme hiukan ja sitten laiva olikin Turussa ja kyyditsijäni ei ollut unohtanut minua ja sain kyydin kotiin. Ja kotona on aika ihanaa olla. Ei minulla reisussa ikävä ehtinyt tulla, liikaa kaikkea mielenkiintoista, mutta koti on silti paras paikka :)

Ja tänään sitten sille saakutin 24h leirille jolla teemme yritysjuttuja. Ja mua kiinnostaa tää näin paljon... Pistän jossain vaihessa ehkä kuvapäivityksen matkasta, jos saan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti