maanantai 3. syyskuuta 2012

Cliffhanger...

Se roolipeli oli eilen. Ja se oli ihan hirmu kiva! Se jäi tietty kesken ja sitä jatketaan parin viikon päästä. Ei siinä muuten mitään, mutta kun pelinjohtaja meni möläyttämään vihjailuja seuraavasta tapahtumasta, niin nyt sitä tietty jäi häiritsemään, että mitä helkuttia siellä tapahtuu seuraavaksi. Varsinainen cliffhanger hitsit vieköön >/

Mutta hahmoni pääsi siis aloittamaan matkansa laivastoakatemiaan kunhan vain tulevat koulutoverit saivat hänet pelastettua maantierosvojen kynsistä (tosin hän kyllä yritti ensin erehdyksessä mukiloida yhden pelastajistaan... ja se tyyppi vain piti siitä). Ja nyt odotan innolla mitä seuraavalla kerralla tapahtuu.

Ensimmäinen pelikerta meni muutenkin osittain siihen, että tutustuin kanssapelaajiin ja pöytäroolipeliin yleensä, niitä kun en ennen ole siinä muodossa pelannut. Ja tarkkailin kovasti, miten kaikki oli järkätty ja miten mikin asia tehtiin. Kai on uhannut kouluttaa minusta jossain vaiheessa pelinjohtajaa, joka on ollut hiukka kyseenalainen ajatus minusta tähän asti, mutta se kyllä vaikutti mielenkiintoiselta kun Kaita seurasi. Ja muita pelaajia, joista toisella on myös pelinjohtaja taustaa.

Olen kyllä silti edelleen epäileväinen sen suhteen olisiko minusta sellaiseen. Mutta kokeillaan jossain vaiheessa ehkä Iltausvan kanssa. Sitten nähdään hiukka että toimiiko pöytäpeli Usvalle ja saako minusta pelinjohtajatyyppiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti