keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syyskuu...

Eli meikä saa puolentoista kuukauden opintotuet kerralla %D Jess! Mikä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että minä uskallan hieman tuhlatakin ilman, että omatunto kolkuttaa liiaksi. Ja tänään tuli hieman tuhlattua ;)

Kävin tänään tietenkin taas Eurokankaan palaosastolla. Ajattelin koettaa onneani ja kokeilla josko löytäisin hamekankaan erääseen kaavaan, jota olen katsellut. Olin ajatellut jotain paksumpaa kangasta, ehkä jotain villakangasta tai villasekoitetta, mutta tällä kertaa ei ollut sillä saralla tuuria. Läysin kyllä kaikkea muuta mielenkiintoista.


Kuusi ihanaa kangasta, joista maksoin vain vajaat parikymppiä. Joskus on sitten ihanaa olla pienikokoinen ihminen. Ainoa hamekangas, jonka päädyin lopulta sitten ostamaan ei ollut ihan niin paksua kuin olin hameeseeni ajatellut, joten nyt täytyy katsella ja miettiä hieman, että käytänkö ostamaani kangasta kaavoihin vai en. Vai etsinkö uudet kaavat ihan tuota hametta varten...

Hamekangas :)
 Lopuista kankaista en ole aivan varma vielä, mitä niistä tulee, mutta tumman vihreästä kankaasta ajattelin tehdä ne yhdet shortsit, joita olen koko kesän kaivannut, mutta kun kaupoista ei ole löytynyt mitään sen näköisiä, joita suostuisin päälleni laittamaan. Ja pääsen ihan törkeän paljon halvemmalla näin, sillä kankaan pala maksoi vain euron, hihii >D


Vihreä kangas keskellä, shortsit!
Löysin myös palan jonkinnäköistä pitsikangasta, joka maksoi hurjat 50 senttiä. Se on sen verran pieni pala, että yksittäistä vaatetta siitä ei saa, mutta ajattelin yhdistää sen johonkin vaatteeseen koristeeksi (tai sitten siitä tulee pöytäliina...). Toinen euron ostos oli tumman violetti, ohut tekonahkakangas. Yllättävän hyvännäköistä tekonahkaa. Kokemukseni Eurokankaan tekonahoista eivät tähän mennessä ole olleet kovin hyvät.


Tekonahka.
"Nahassa" on kiva kuviointikin, niin kuin kuvasta näkyy. Hieman heikohkosti, mutta kuitenkin. Sen tarkoitus on vielä täysi mysteeri. Sitä oli tarpeeksi, jotta siitä voisi saada jopa paidan, luulisi. Liivin nyt ainakin. Mahtaisikohan siitä saada vaikka capritkin...?

Sitten löysin tuollaisen ruskean ja turkoosin sävyisen hörsyläkankaan hieman kalliimpien kankaiden joukosta, kuten ylemmissä kuvissa tämän kankaan vieressä olevan violetin kankaankin. Molemmista maksoin vajaan vitosen, vaikka kangasta ei paljoa olekaan. Hörsykankaan ajattelin laittaa jossain vaiheessa paidan osaksi. Sellaiseksi hienoksi etumukseksi.

Kävin myös etsimässä erään nahkavaateliikkeen, jota olen aikaisemmin syynäillyt netistä vain. He myyvät myös pelkästään nahkaa. Ajattelin, että jos löydän paikan (minkä teinkin) voisin kysellä hieman hintoja ja sitten myöhemmin käydä ostamassa pienen määrän. Minulla on eräs toinen hame suunitelmissa myös ja siihen tarvitsisin hieman nahkaa. En mitään hirveitä määriä ja nahkakaupan myyjä kertoi minulle, että palanahkaa kun ostaa, niin hinta pysyttelee jossain muutaman euron tienoilla per neliöjalka. Ja minä en tarvitse paljoa, joten tuo kuulosti aika hyvältä.


Ja hameeseen tarvitsen nahkojen lisäksi myös solkia, joita niitäkin kävin tänään ostamassa. Nuo vasemman puoleiset olisivat tulossa hameeseen. Hopeiset ostin vain, koska ne olivat niin hienot. Ei olisi saanut, mutta en voinut vastustaa >)

Ja nyt ei sitten mitään tässä kuussa shoppaillakaan. Tai ainakin yritetään olla shoppailematta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti