sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Viisi Legendaa

Meidän kaveriporukassa leffamaku on melko laaja ja siihen kuuluvat myös lastenelokuvat (varsinkin Disneyn!), vaikka tässä ei nyt lapsia enää ollakaan. Ainakaan fyysisesti ;)

Kävimme katsomassa tänään Viisi legendaa. Dubattuna ja 3D:nä. Dubattu versio ei ollut mielestäni ihan niin hyvä kuin dubbaukset piirroselokuvissa yleensä ovat ja syntymäpäiväsankaria varsinkin häiritsi Pääsiäispupun ja hänen muniensa suomennoksen toimimattouus. Ja kyllä, kaksimieliselle ihmiselle tuo suomennos ei toimi...


Jutun juoni menee näin. Joulupukki, Hammaskeiju, Pääsiäispupu ja Nukkumatti ovat maailman lasten suojelijoita ja heidän vanha vihollisensa Mörkö, Pitch nimeltään, on tullut takaisin ja aikoo tuhota lasten uskon suojelijoihin ja kaikkeen mitä he edustavat. Kuu-ukko valitsee uuden suojelijan, jonka apua tarvitaan, Pakkasukon. Ja Pakkasukko onkin tarinan päähenkilö.

Hirmu hyvä leffa oli. Olen eri tyytyväinen, että menin katsomaan sen ja se tulee ehdottomasti löytymään meikäläisen leffahyllystä jossain vaiheessa. Hahmoistakin pidin kaikista niin paljon, etten oikein osaa päättää kenestä pidän eniten.

Hieman ottaa päähän, että sain perjantaina Finnkinon uutiskirjeen, jossa kerrottiin, että maanantaina on Superpäivä >( Oltaisiin päästy vielä halvemmalla, kuin sarjalippujen kanssa. Siis sarjalippujenkin hinnat on nousseet ihan julmetusti. Ihmeteltiin sitä oikein porukalla, kun ennen kymmenen sarjalipun paketti oli maksanut kuusi euroa per lippu ja pienempi paketti kahdeksan per lippu. Ja nykyään kymmenen lipun paketti, yhdeksän euroa per lippu.

No, mutta toisaalta, suunnitelmia olivat kaikki jo ehtineet maanantaiksi tehdä, joten ihan hyvä oli, että mentiin tänään eikä huomenna. Mutta leffa oli hyvä, kannattaa mennä katsomaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti