maanantai 28. marraskuuta 2011

Kuusenkoristeita ja kissan koruja


Viikonlopusta kehkeytyikin sitten oikea askartelupaja. Iltausvan kanssa kun kumpikaan emme ole mitenkään erityisen varoissamme ja kauppojen koristeet ovat kaikki pelkkää glitteriä melkein jo sääntönä, niin olemme ottaneet tavaksemme viime yulesta lähtien tehdä omat kuusenkoristeemme. Ja sillä tavoin saa myös joitain hiukkasen pakanallisempaan tyyliimme sopivia koristeita kuin kaupasta.

 Tässäpä joitain koristeista joita tein itse. Helmipallo on sitten ihan helkutinmoista nyhräämistä, siinä menee aikaa ja liimaa ja helmiä. Jos joku saa tästä hirveän hingun tehdä samanlaisia, suosittelen käyttämään kapeapäisiä pihtejä tai tonkeja (miksi niitä nyt kutsutaankaan...), helpottavat helmien laittoa hiukkasen tosin sen jälkeen ovat ihan liimassa.

Siniset pallot ovat ihan maalaamalla ja hiukan hopeista hilettä päälle ripotelemalla (se ON joulukuusi, jonkun verran glitteriä kuuluu asiaan) tehtyjä. Ei mitään sen monimutkaisempaa. Molemmissa palloissa on massa palloja käytetty pohjana.

Tämä oli jokin hassu, tajunnanvirtaa varmaankin. Take-away kahvien sekoitustikkuja, vai mitä ne nyt ovatkaan ja niintä.
Ja pikku Nepi sai itselleen kauniin kaulakorun tosin hän ei tainnut arvostaa sitä kovin paljoa. Sen verran hämmentyneen näköinen pentu oli Iltausvan sylissä. Kuuseen tuokin päätyy.

Ja sitten perinteinen tupsupallo. Kaikki varman tehneet kakarana päiväkodissa tahi ala-asteella. Tuli äkillinen mielihalu saada tuommoinenkin kuuseen.

Siinä taisi olla tämän viikonlopun saaliini. Saa nähdä tuleeko lisää ideoita yulea odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti