lauantai 26. marraskuuta 2011

Day 1

Heippa kaikille täältä pakanakodosta. Tässä kirjoittelee ensimmäistä postausta Iltausva. Yritämme tässä kämppäkaverini (blogin toinen kirjoittaja. Hän kärsii juuri nyt identiteettikriisistä, mutta emmeköhän saa hänestäkin jotain irti jahka hän päättää nimensä.) kanssa kehittää blogiin molemmille mieleistä ulkoasua, mikä on yllättävän vaikeaa - eikä ehkä vähiten siksi ettei kumpikaan meistä ole oikein tekniikkalapsi.

Asiaan. Pakanakoto sijaitsee kerrostalokolmiossa jossain päin Suomea. Täällä asustelevat Iltausva, Yökönlehti (identiteettikriisi tältä erää ohitse), maagiset familiaarikisumme Carlos, Ronja ja Nepeta sekä määrittelemätön määrä kasveja, villalankakeriä ja keittiötarvikkeita. Sekä kotihenki, johon emme vielä ole päässeet tutustamaan sen tarkemmin. Iltausva on eklektinen wiccanoita (keittiöhengetär, joka rakastaa kaikenlaisia villaan liittyviä käsitöitä) ja Yökönlehti on etsikkoaikaansa viettävä eklektinen pakana (yleinen sählä, joka omistaa valtaosan asunnon kasveista ja harrastaa ihan mitä vaan mieleen juolahtaa ihan milloin vain huvittaa).

Tässä blogissa kirjoittelemme lähinnä elämästä, kissoista, keittiöstä, käsityökoreista, Yökönlehden sähläilykokeiluista sekä kissoista. Uskomme tulee näkymään, mutta lähinnä arkisella tasolla (varoitamme kyllä jos ryhdymme oikein filosofoimaan niin ehditte juosta karkuun). Jos välillä kuvissa vilahtava viisikanta ei ahdista niin tervetuloa lukemaan elosta ja olosta pakanakodossa!

-Iltausva

Heippa :D

- Yökönlehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti