torstai 29. maaliskuuta 2012

Aapua! Ahvenanmaa day 1

Ahvenan maalle saavuttu n. klo14.15 ja nyt kirjoittelen hotellin tietokoneella, joka ei puhu sanaakaan suomea (!) päivitystä. Kauheet kirjautuu google-tilillekin ku ei nää sanaakaan suomee missään. Puoliks arvauspelillä mennään :)

Siis, laivalla oli ihan kivaa. Puolen aikaa haamuilin yksinäni ja puolen aikaa kuljeskelin luokkalaisten perässä. Törkeen kylmä tuuli merellä ( pakkohan sinne kannelle oli tunkea...). Viikkarilla oli jonkun näkönen Kuuba-teemaviikko meneillään tai jotain. Niil oli siel kuubalaista musiikkia, salsatanssijoi, jotka esitti tosi hienon shown ja ilmeisesti jottai caribialaista ruokaakin olis saanu ravintolasta, mut niihin ei tietenkään ollu varaa. Osana heidän teemaviikkoo oli "Leikkimielinen salsakoulu", juuri sopivasti niin että mä pääsin kokeilemaan :D Tiedänpähän nyt kome salsan perusaskelta. Ja pääsin sitten tanssiopetuksen ja shown jälkeen tanssimaan kuubalaisten salsatanssijoiden kanssa ku heikäläiset tuli hakemaan yhteen tanssiin. Ihan helkutin kivaa. Ja ne tanssijat oli niin kauniita!

Hotellille päästiin kolmen aikoihin, laiskojen mennessä taksilla ja loppujen kävellessä (ja minähän siis kävelin ;)). Ja hotelli ainakin vaikuttaa sen verran tutulta, että taitaa olla se hotelli, jossa asuttiin kun silloin kakarana vuonna kukka ja keppi käytiin täällä perheen kanssa. Kiertelemässä en ole vielä käynyt, mutta suunnitelmissa kyllä on jos vain saa revittyä aikaa. Meil on yllättävän paljon vapaa-aikaa tääl. Olis ihanaa päästä katsomaan yhtä museolaivaa, Pommernia, mut saa nyt nähdä. Otin sittenkin hiukka rahaa mukaan (vaikkei pitänyt...) joten ehkä mä uskaltaudun tuhlaamaan hiukan, jos se ei nyt mitään ihmeellisiä maksa.

Ja jatkuu myöhemmin/huomenna. Hotellin koneella on aikaraja käytölle joten en uskalla kovin kauaa tätä konetta omia vaikka tähän ei mitään ruuhkaa olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti