maanantai 11. toukokuuta 2015

6. - 11.5.

6.5. Vihreys - Jokaisella vuodenajalla on omat ihanuutensa ja keväässä minä pidän tästä vaiheesta eniten. Kun kaikki alkaa vihertää ^.^ Lähimetsikköni on täynnä valkovuokkoja ja kielomerikin tunkee itseään ylös maasta kovaa vauhtia. Kaikkein parasta on kuitenkin koivut, jotka puhkeavat lehteen sillä välin kun katse välttää.

7.5. Aivojumppa - Päivän sanat ovat välillä ihan omaa aivojumppaa, kun runosuoni ei laulakaan ja päähän ei pälkähdä mitään kirjoitettavaa. Blogiin ainakaan :P

8.5. Musiikki - Jotain mitä ilman ei voi olla :3 Heti kirjojen jälkeen.

9.5. Kaunotar - ja Hirviö. Siitä on kyllä pieni ikuisuus kun on viimeksi tullut nähtyä se leffa. Mutta Once Upon a Timea on tullut katsottua tiheämmin ja pidän sarjan versioista hahmoista :)

10.5. Äiti - Äitienpäivä oli kyllä kiireinen päivä olla töissä. Siinä sai kyllä juosta koko vuoron ihan kiitetävästi. Salin puolella kaikki toimi ihan hyvin, meillä ei otettu varauksia ollenkaan niin vaihtuvuus pysyi aika hyvänä, mutta keittiö oli hieman hitaampi kuin tavallisesti. Olin koko ajan tarkastamassa olinko muistanut laittaa pöytieni tilaukset keittiöön. Mutta pääsin kuitenkin ajoissa töistä ja tietysti täytyi käydä moikkaamassa äitiä :)

11.5. Lapsi - Keiki on niin kakara välillä -_-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti