torstai 21. toukokuuta 2015

12. - 21.5.

12.5. Pelko - Viime aikoina saanut huolehtia oikein kunnolla ettei Keiki livahda ovenraosta ulos kun tulee kotiin tai lähtee ulos. Me ollaan käyty muutaman kerran valjaissa ulkona, niin nyt kun nuoriherra tietää mitä kämpän oven takana on, niin jokainen tilaisuus päästä siitä täytyy käyttää ilmeisesti hyväksi. Ja meikäläisellä pieniä pelkoja siitä että jos se jonakin kertana pääsee luikahtamaan karkuun. Jaiks. Onneksi Keikillä on se tunnistustatuointi korvassa...

13.5. Onni - Kävi tuuri, kun pääsin sittenkin viikonloppuna Ropeconiin :D Töissä peruuntui pubivisa eikä tarvittukaan niin paljoa väkeä töihin sitten, niin pääsinkin päiväreissulleni ^_^ Hyvä kirjoittaa tämä viikkoa myöhemmin :P

14.5. Tahdon - Minä tahdon paljon kaikenlaista. Eroon tästä migreenistä listan ykkösenä. Haluan hyllyn tahi kaapin pesuhuoneeseen, koska minä vain en mahdu peilikaappiini. Haluan uuden hyllyn eteiseen, vanha hajoaa liitoksistaan (kiitos Keiki). Haluan tanssimaan (se onnistuu, jei!). Lista jatkuisi varmasti vielä. Jos ei mitään muuta, niin kenkiä voi aina haluta :P Ja kaikki muu on neuvoteltavissa, mutta migreenistä haluaisin ihan oikeasti eroon.

15.5. Ahkeruus - Olin ahkera maanantaina ja kävin piiitkästä aikaa taas tanssimassa. En ole käynyt varmaan pariin vuoteen ainakaan. Ensin se johtui pääasiassa siitä että aloitin työt tarjoilijana > randomit työvuorot ja olin juuri muuttanut toiselle puolelle kaupunkia, joten vuosi meni siinä. Ja sitten meikäläisen migreeni riistäytyi käsistä. Ei edistä jaksamista. Mutta ropeconissa tuli tanssittua tänä vuonna vähemmän kuin yleensä kun pelkät tanssien nimet jäävät huonosti päähän eikä niistä sitten muista osaako tanssia vai ei. Eli tanssikärpänen puri.

Maanantain tanssikerta sattui sitten olemaan myös kevään viimeinen, jos ei lasketa ensi maanantain kevättanssiaisia, joihin minä en tietysti pääse, koska töitä. Mutta minulla on tänä vuonna lomaa kesäkuussa ja voin osallistua keskiaikaseuran kanssa keskiaikaisille markkinoille ja tanssia siellä :) Ja jatkuuhan tanssit sitten syksyllä tietysti taas.

16.5. Yksinkertainen - Nyt ei yksinkertaisesti tule mitään mieleen.

17.5. Elämä - Tulee sellainen olo kuin pitäisi keksiä jotain kovinkin hienoa ja syvällistä sanottavaa.

18.5. Vaiva - Tällaisia sanoja ei saisi olla täällä. Näistä tulee vain migreeni mieleen :3

19.5. Virasto - Eipä ole niiden kanssa tarvinnut olla vähään aikaa olla tekemisissä.

20.5. Uskollisuus - Uhkaa käydä samoin kuin yksinkertaisen kanssa.

21.5. Pyykkipäivä - Ei ollut pyykkipäivä, mutta sen verran viiteliäs olin että imuroin ja tamppasin isomman mattoni. Harkitsin sen pesemistä, mutta en ole varma joko pesulaan pääsee enkä sitten jaksanut lähteä tarkistamaan asiaa. Laiskuus iski lopulta.

Ainiin, tämä onkin meidän 300. postaus o.O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti