maanantai 9. maaliskuuta 2015

Päivät 6 - 9

Maaliskuun sanat tulee näköjään tällälailla ryhmissä :3

6.3. Nimi: Minä pidän nimistä. Niitä on kiva keksiä, olivat ne sitten ihmisten, eläinten tai paikkojen nimiä, ja ropehahmoille on kiva etsiä sopivia nimiä. Ainoa ongelma tulee vastaan siinä kohtaa kun on liikaa kivoja nimiä ja niistä pitäisi päättää sitten vain yksi. Tietysti jos hahmolla saa olla enemmän kuin yksi etunimi, niin se korjaantuu sitten helposti sillä :P

7.3. Muhkumpi: Nyt on taas hankala sana. En tiedä liittyykö muhku patteihin mitenkään mutta ainoa mikä nyt tulee mieleen on se, kun löysin Nulan vatsasta patin. Ja sain siinä samalla sitten pienen sydärin. Ties mitä vakavaa se olisi voinut olla ja just kesällä meni Nepeta. Mutta kun käytiin lääkärillä putsimassa hampaita, lääkäri katsoi samalla patin ja totesi että se on vain napatyrä, joka on ilmestynyt leikkausarven kohdalle sen jälkeen kun Nula steriloitiin. Siitä ei kuulemma tarvitse huolestua ellei se yhntäkkiä muutu kovaksi tai kasva.

Ja sitten Nula tietysti riehui kantokopassa (en tiedä miksi koppa nyt yhtäkkiä ei ole enää niin kiva kun se aikaisemmin on ollut) niin paljon, että onnistui saamaan haavan silmäänsä. Ihan keskelle pupillia o.O Nyt ollaan sitten parin viikon antibioottisilmätippakuurilla ja kauluri kuurin aikana kaulassa ettei pääse sorkkimaan silmäänsä. Nula arvostaa hirmuisesti. Vähintään yhtä paljon kuin meikäläinen arvosti ylimääräistä lääkärireissua. Onneksi lääkäri oli kiva ja jätti toisen klinikkamaksun veloittamatta kun tulin uudestaan heti seuraavana päivänä.

8.3. Sauma: Ei ole vieläkään tehnyt mieli ommella -_- Yhdelle kaverille ompelin housut synttärilahjaksi, kun olin luvannut sellaiset tehdä. Muuten ei ole oikein tullut tehtyä mitään. Vaikka ajatuksia olisikin välillä ollut.

9.3. Sisar: Minulla on siis yksi sisar, kolme vuotta nuorempi kuin minä. Viittaan häneen Pikku-Yökkönä täällä blogissa aina ajoittain :3 Hän on ihan hirmuisen taitava piirtämään ja maalaamaan (olen ihan puhtaasti kateellinen). Kovin samanlaisia emme ole, äiti on tainnut useammankin kerran kuvata meitä yöksi ja päiväksi, mutta melkoisen tärkeitä toisillemme kuitenkin. Omasta mielestä ainakin ^.^ Perheen ensimmäiset kissat, Neko ja Henni, asuvat hänen luonaan nykyään ja hänellä on myös koira nimeltä Vanilla eli siis Nilla. Niin, ja poikaystävä häneltä löytyy myös (meikäläisen prioriteetit järjestyksessä... :P ).

Jos ei muusta syystä tule ommeltua kevään aikana, niin ainakin sitten kun hän tulee Keikiä katsomaan. Tarvitsee kuulemma hieman kaventaa muutamaa vaatetta. Samalla kertaa hän lupasi tuoda näytille kuvan, jonka lupasi piirtää uudesta mahdollisesta tatuoinnistani. Tosin täytyy katsoa koska on varaa sellainen ottaa :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti