tiistai 31. maaliskuuta 2015

Päivät 26 - 31

Ja viimeinen satsi :3

26.3. Savi: Kävin joskus pienenpänä kuvataidekoulua ja meillä oli siellä aina välillä savenmuovaustunteja. Ne olivat aina kivoja minun mielestäni, vaikka puolen aikaa en töissäni kovin hyvin onnistunutkaan. Mutta kerran onnistui todella hyvin. Tein karhun. Enkä käsitä vieläkään kuinka sain siitä niin karhumaisen. Annoin sen äidilleni ja siellä se nököttää. Hienona.

27.3. Myski: No, myskistä tulee lähinnä mieleen hajuvedet ja se on niin hirmuisen ärsyttävää kun sitä laitetaan liikaa. Meillä kävi ravintolassa kerran asiakas, jolla oli niin paljon hajuvettä että kokitkin tulivat kysymään että mikä täällä oikein haisee o.O

28.3. Kirveli: Hmm... Pitäisiköhän taas kehittää jonkinnäköistä yrttihyllyä kesäksi? Sain viimekesäisen jopa pidettyä hengissä koko kesän :P Rahasta se tietty on kiinni, loppujen lopuksi.

29.3. Murea: Liha. Mieluummin vaaleaa kuin punaista ja mieluummin kalaa kuin kanaa. Vaikka tuleehan sitä nautaa ja possuakin aina välillä silti syötyä.

30.3. Huomaavainen: Olen lomaillut viikon kotonani yksikseni ja nauttinut siitä eikä ole tarvinnut olla huomaavainen hirveästi kenellekään. Ja silloin kun olen työntänyt nenäni hetkeksi ulos, olen viettänyt aikaa kavereiden kanssa :)

31.3. Kyy: En ole tainnut ikinä livenä törmätä. Varmaan ihan hyvä vain :3

Haa! Sainpas maaliskuun tehtyä, vaikka se olikin tällä lailla katkonaisesti. Huhtikuussa on Camp Nano ja minä mahdollisesti hullu (migreenieni kanssa ainakin) menin ja päätin osallistua siihen. Ajattelin, että koska siihen saa päättää oman sanatavoitteen ja päätin vähän pienemmän kuin marraskuussa, niin se ei olisi niin paha. Ja voisin käydä läpi hieman, mitä on tullu rustailtua ja ehkä se tulevakin (joka itsepäisesti pysyy piilossa) selkenisi.

Eli huhtikuussa on siis jälleen Usvan vuoro tarinoida päiviässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti