sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mikä kasvi?

Apua, Yökkö!

Ostin K-raudasta poistomyynnistä pari huonekasvia, kun en voinut sinnekään raukkoja jättää. Nyt tarvitsisin vain tiedon siitä, mitä kasveja olen mahtanut ostaa, kun niissä oli nimenä vain viherkasvimix :D Ylempi on ehkä (?) jokin Maija, mutta olisi kiva tietää tarkemmin mikä niistä (vai olenko ihan totaalisen hakoteillä).

Ja Hallelujah: keksin miten puhelimella saa liitettyä useampia kuvia yhteen blogitekstiin! Nyt kun vielä saisi kuvatekstejä niin voisin kokonaan lakata käyttämästä tietokonetta ja näppäillä kaikki päivitykset vain älyluurilla! No ei vaineskaan, hermot siinä vaan menisivät ;-)

1 kommentti:

  1. Et taida olla tuon ylemmän kanssa hakoteillä :) Minustakin se näyttää maijalta näin kuvasta katottuna, mutta nyt on vähän paha sanoa miltä niitsä. Siitä kun on niin jumalattomasti niitä lajikkeita eikä mun kirjasto listaa niistä ku viisi. Se muistuttaa kyllä vähän kirjolaikkuvehkaakin, mutta se ei näytä tarpeeks jykevältä ollakseen se, mut kuvasta kattoessa ei pysty varmaksi sanomaan. Todennäköisemmin kuiteski maija.

    Alempi on kyllä mullekin mysteeri. Ensimmäinen mikä tulee mieleen on ehkä enkelinsiipi ttai oku begoniasukuinen kasvi, mutta tuolla on väärän rakenteiset lehdet ollakseen se siipi... Ja en löytäny tätä ollenkaa mun kirjoistani :(

    VastaaPoista