keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Löytyihän se!

Tai pikemminkin löytyihän sellainen, johon suostuin tyytymään. On se selja vieköön vaikeaa löytää mattoa, josta pitää! En ole silmäilly sitä kuin siitä lähtien kun muutin. Eikä mistään ole löytynyt mitään kivaa. Meikäläinen kun preferoi näitä kudottuja räsymaton tyyppisiä mattoja ja kaikki sellaiset ovat olleet masentavan haaleita ja pastellisia. Tylsiä beessejä ja harmaa-valko-mustia... yäk.

Ja loput ovat tietenkin olleet niitä karvaisia ja niitä missä on se kuminen (?) pohja, joista minnen a) tykkää ja b) en uskaltaisi ostaa vaikka tykkäsinkin. Tullu kuultua pikkuisen kauhutarinoita kissoista, joiden mielestä niissä matoissa on jokin haju, joke tekee niistä mainioita kissanhiekkalaatikoita.

Joten, kun sain vaihteeksi vähän isomman tilin, päätin painua tuonne Ikean tienoille ja etsiä sen maton. Löysin lopulta tämän Kodin1:stä.


Väri on siis tumma ruskea. Sopii ainakin mun särmin ja hyllykön kanssa. Ja vaihtoehdoista mikään muu ei innnostanut. Kaikki muut oli niin mitäänsanomattomia. Masentavaa.

1 kommentti:

  1. Ihan kiva tuo matto on, vaikka kieltämättä sopisi paremmin minun tyyliini kuin sinun ^.^

    VastaaPoista