maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus

Jos minulta kysytään, meikäläisellä oli ehkä tähän asti paras juhannus ikinä. Normaalisti vietän juhannuksen hissuksiin itsekseni omine hämärine puuhineni, mutta tänä vuonna päätettiin Iltausvan kanssa että mennäänkin yhden kaverin tykö, jonne oli muitakin ystäviä tulossa, juhannusta viettämään. Ja juhannus larppariporukassa on aika mahtava :)

Syötiin tietty varhaisperunoita ja silliä, tosin minä söin pangasiusfileen puoliksi erään toisen silllinihnoajan kanssa. En ollutkaan ennen törmännyut kyseiseen kalaan ja oli oikein hyvää. Ja yllättävän halpaa. Käytiin kävelemässä hiisimetsässä kun oltiin aamuyöstä liikkeellä rantaan mennessämme. Osa porukasta halusi kuutamouinnille, vaikkei kuuta missään näkynytkään. Itse uimataidottomana jäin rantaan tekemään vihtoja saunaa varten. Minähän en saunomisesta pidä, mutta jostain syystä nyt saunassa kävin. Päästiin nukkumaan joskus viiden aikaan aamulla. Seuraavana päivänä jatkettiin, mutta siirryttiin meidän kämppäämme. Ja ahtauduimme tietenkin kämpän ahtaimpaan huoneeseen eli keittiöön. Mutta menoa se ei haitannut. Porukka jäi vielä meille yöksi ennen kuin sunnuntaina iltapäivällä palattiin kotioloihin.

Olen vieläkin hieman naatti juhannuksesta ja niin ihanaa kuin olikin, taisin saada sosiaalisen yliannostuksen. En haluaisi nähdä seuraavaan kahteen päivään ketään. Ja jos tekee mieli lähteä kämpästä johonkin, niin ehdottomasti yksin. Koska Keskiaikaiset markkinat alkavat torstaina, erakkoaikani jää valitettavasti siihen :-/ Olettaen tietenkin etten saa mitään työkeikkaa tässä välissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti