torstai 23. helmikuuta 2012

It's a cat revolution!

Varoitus: kuvapäivitys kissoista, kuvien täydellistä laatua ei taata (koska kuvaajana on toiminut Iltausva, jonka kädet eivät koskaan lakkaa tärisemästä kuvaustilanteessa.)

 

Näyttääkö tutulta? Niin pitäisikin, familiaarikisuthan siinä, vasemmalta Ronja, Carlos ja Nepeta. Mutta...

 

...mitäs nyt sanotte? Kyllä, asunnossamme majailee tällä hetkellä _viisi_ kissaa! Mutta emme me sentään ihan seonneet Yökönlehden kanssa ole, kaksi viimeisintä kisua ovat vain vieraisilla. Vasemmalla Lily Iltausvan ikkunalaudalla ja oikealla Luna Iltausvan vaatekaapissa. Nämä kaunottaret palaavat kotiinsa sunnuntaina, ainakin Ronjan helpotukseksi - Lady parka sähisee jo Carlokselle ja Nepparillekin kun vieraat naiset ovat valloittaneet hänen majesteettinsa henkilökohtaisen elintilan. Huomisaamuna laumaan liittyy vielä loppuviikoksi kääpiövillakoira - vähän pelottaa että kissat (omat tai vieraat) eivät anna tätä minulle ikinä anteeksi...

Paras siis kuvata niitä nyt!

 

 



Huomatkaa miten Carlos on läsnä lähes joka kuvassa. Hänellä on ihana (tai joskus kamala) tapa olla aina läsnä ja kaikessa mukana. Ylläolevissa kuvissa on lähinnä omia, ainoastaan yhteen on eksynyt vieras. Bongaatteko?
 (Edit: huomasin itse vasta esikatsellessani että Carloksen lisäksi Nepparikin löytyy lähes joka kuvasta... Pennut ne tuppaavat ehtiä joka paikkaan 8) )

Vielä vähän tyttöjä:

Ronja ottaa rennosti. Vanhempi kuva.
Pentu löysi turvapaikan käytävän kaapin päältä.

Lily Iltausvan sängyllä. Lilylla on aivan ihanat siniset silmät - jotka menevät kiinni heti kun neiti huomaa kameran. Mur.
Luna olohuoneen ikkunalla. Huomatkaa upea sudenpentulakkihäntä!
Ronjan tärähtänyt sivuprofiili. Lady ei ollut ollenkaan poseeraustuulella, mutta minusta tuo kuva on omalla tavallaan aika hieno :)

Loppuun vielä pieni pähkinä purtavaksenne. Mitä tässä kuvassa teidän mielestänne tapahtuu?



Arvauksia? (Joo tiedän että kuva on kaukana laadukkaimmasta päästä, pahoitteluni siitä.) Kait minä sitten vain kerron: Yökönlehti syö paahtopaistia. Eikä ollut edes minun tekemääni -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti