maanantai 28. heinäkuuta 2014

Conissa taas

Ja sitten on Ropecon taas käyty näkemässä ja kokemassa tämän vuoden osalta. Toisin kuin aikaisemmin, hengailin siellä koko kolmipäiväisen. Yleensä olen mennyt sinne vain lauantaiksi. Mutta kaveri halusi mennä sinne kolmeksi päiväksi ja tarvitsi hotellihuoneen jakajia, jottei huoneen lasku nousisi niin kauhean korkeaksi. Lupauduin sitten uhrautumaan :3 Plus myöhemmin tuli mieleen että tämä on hyvä keino saada ajatuksia muualle.

Se toimikin sitten melkoisen hyvin. Ei tullut hirmuisesti pohdittua muita asioita siellä pyöriessä. Yllättäen meikäläiselle mielenkiintoisimmat puheohjelmat ei olleetkaan lauantaina tällä kertaa kuten yleensä. Niiden kannalta siis hyvä että olinkin siellä koko viikonlopun. Harmittaa vain kun jouduin jättämään perjantaina luennon myrkky- ja lääkekasveista väliin migreenin takia. Se olisi ollut niin mielenkiintoinen.

Perjantaina törmäsin tälläiseenkin kuin Coniasumuotokuvamaalauspiste (jostain syystä tuo sanahirmu pisti ohjelmalappusessa silmään...), jossa tehtiin nopeita muotokuvia ihmisistä coniasuissaan. Kuuden euron materiaalimaksu ei ollut minusta mikään kauhean kallis, joten pakkohan semmonen oli saada. Olen aika tyytyväinen tuohon. Ovat aika pirun hyviä kun saavat tällaisen aikaiseksi viidessätoista minuutissa.


Lauantaina kiertelin ja shoppailin ja laiskottelin hotellihuoneessa kirjan kanssa ennen illan tanssiaisia. Ja vihdoinkin meikä pääsi tanssimaan pornopolkkaa! Olen missannut sen molemmilla kerroilla aikaisemmin. Ja sain tanssia Hole in the Wallin kahteen kertaan myös! Se on kyllä ehdottomasti lempitanssini. Kolmannen setin jälkeen jalat olivat kyllä sen verta puhki että painuin takaisin hotellille.
Kirja, leffa, viuhka ja koruja. Tämän vuoden Ropecon -löydöt. Olin ollut hieman huolissani että löytäisin sieltä ihan hirmuisesti kaikkea kivaa ja sitten rahat eivät riittäisikään, mutta siitä ei tarvinnutkaan huolehtia. Minulla oli juuri sopivasti rahaa. Ja lopuksi sainkin vielä hieman taskurahaa kun käväisin hakemassa kirpparilta tavaroita joita olin vienyt sinne siinä toivossa että joku nappaisi ne pois minulta. Ja joitain olikin mennyt :)

Minua harmittaa hieman kun en oikein osaa ottaa kuvia tapahtumissa ollessani, vaikka toisaalta jos osaisinkin niin sitten en kyllä varmaankaan osaisi laittaa niitä blogiin. Mutta yhdestä asusta oli kyllä pakko ottaa kuva ja laittaa se tännekin. Se voitti pukukilpailunkin tänä vuonna.


En yhtään ihmettele että voitti. Siinä ompi kuulemma kolme vuotta työtä takana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti